Har du en sønn eller ei datter som starter i 1. klasse ved Stiklestad skole høsten 2024?
Kan han/hun være interessert i å delta på idrettsaktiviteter?

Idrettsskolen/allidrett er et fint og allsidig tilbud for barna, hvor de får prøve seg på forskjellige idretter. Stiklestad IL har pr i dag tilbud om fotball, turn og ski.

Først ute er fotball. Vi har en plan om å starte opp med fotball nå etter påske.

MELD PÅ INNEN 10. APRIL, SÅ VET VI HVOR MANGE SOM KOMMER!

Treningene vil bli på Stiklestad skole – ute. Tidspunkt kommer etter hvert.

 

PÅMELDING:

Bruk dette skjemaet for å melde på barnet:

https://forms.office.com/e/31izhwAJEk

Hvis du har et barn som vil bli med og kanskje du ønsker å bidra som trener eller lagleder også, så send e-post til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

For å være med på idrettsskole/ allidrett kreves det medlemsskap i Stiklestad IL og betaling av kontingent på kr. 800 for idrettsskole for 1. og 2. klasse. Kr 900 for 3. og 4. klasse, som har et større tilbud om aktiviteter enn de minste.

Innmelding gjør dere her (foreldre/foresatte må også melde seg inn, det er mulig å velge familiemedlemskap): http://www.stiklestadil.no/index.php/bli-medlem - velg allidrett

Stiklestad IL ønsker at alle skal ha mulighet til å bli med, derfor kan idrettslaget bistå hvis noen har økonomiske utfordringer med å betale.
Henvendelse kan gjøres til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., behandles konfidensielt.

Ved evt. spørsmål om Idrettsskolen, ta kontakt med Kristin Rennesund Myrland, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

V E L K O M M E N !!