Det er fine snøforhold i Blommen. Gammel lysløypa og nyløypa innover dalen er  kjørt og grei å bruke. Alt fra kulvert og nedover stadion er fortsatt anleggsområde.

Fotograf: Stiklestad IL, Tor Ove Hallem
 Fotograf: Tor Ove Hallem

Se flere bilder på vår Facebook-side

Skiskyttersesongen er i full gang for mange av Stiklestads løpere. Denne helga var det 2-mannstafett på skiskytterstadion ved skisenteret til Frol IL med over 10 løpere fra Stiklestad IL. Dette var sesongdebuten for mange og i utfordrende forhold ble det mange gode prestasjoner.
Forrige helg debuterte Vegard Reistad i Norgescup senior med en flott 30.plass på Geilo. Han ser nå at det ikke er langt opp til toppen og gleder seg til fortsettelsen. Neste NC er i Folldal 9 og 10 desember. Stiklestadløpere blir også å se på Oppdalssprinten førstkommende helg.

Stiklestad IL - Vegard Reistad

Stiklestad IL ønsker løperne lykke til i fortsettelsen!

Helga 19.-20. november var skiskyttergruppa i Stiklestad IL på sin årlige skisamling i Vålådalen i Sverige. 45 barn, ungdommer og voksne deltok på samlingen.

Stiklestad IL - Skisamling Vålådalen

Førstkommende helg skal tre av stiklestad IL’s skiskyttere måle krefter med flere av verdens beste skiskyttere.

Vegard Bruem Reistad skal delta på den nasjonale åpningen på sjusjøen. På startlisten står store deler av verdenseliten, med blant annet de franske, tyske, italienske og norske landslagene. På lørdag skal det konkurreres i sprint, mens på søndag er det fellesstart. Konkurransen kan følges på www.sesongstartskiskyting.no

Foto: Innherred / Johannes Strand - Vegard Bruem Reistad

Helga 4. og 5. november hadde vi oppstart av skiskytterskole. Topp oppstart med sju nye rekrutter med foreldre som er klare for å bli med oss på torsdagstreningene fremover.

Skiskytterskolen fortsetter hver tors kl 18:00 fram til medio desember (totalt 10 økter). Det vil bli delt ut diplom/premie for gjennomført skiskytterskole under juleavslutning 21.12 i Blommen.

Her følger noen glimt fra gjengen som sporty gjennomførte alle oppgaver de fikk.

SIL Skytterskole 2017

Stiklestad IL arrangerer skiskytterskole for de som er født i 2008 eller eldre og som ønsker å prøve seg på skiskyting. Vi starter førstkommende helg, lørdag 4. og søndag 5. november kl 10.00-13.00 [korrigert tidspunkt] og fortsetter på torsdagene kl 18.00-19.00.
Vi anbefaler å ta med matpakke den første helgen.

Illustrasjonsbilde: I sikte 2016
Illustrasjonsbilde: I sikte 2016

Deltakelse er gratis, men man må betale for skuddene man bruker (disse får man kjøpt gjennom idrettslaget).
Det forutsettes at en av de foresatte eller en annen voksen er med på alle treningene.

Utstyr fåes lånt av idrettslaget.

På grunn av ombyggingene i Blommen, vil skiskytterskolen i år foreløpig arrangeres i Vinne skistadion

Vi håper at mange nye rekrutter har lyst til å bli med på skiskyting. Vi har både aktive gutter og jenter i klubben.

Påmelding og eventuelle spørsmål rettes til Laila Bergsmo.

Velkommen!

 

Go to top