Her kommer en dugnadsliste for kjøkkenet ved Blommen på mandager - treninger og renn.

Det skal ordnes klart saft/ vann til barna er ferdige å trene/ er på renn. Barna får gratis saft.

De som er satt opp tar med vafler eller vaffelrøre (gjerne grove) til steking i klubbhuset mens barna trener/ er på renn. Man skal i tillegg koke kaffe og ordne klart til enkelt kiosksalg. Varer og prisliste ligger klart i klubbhuset. Vi benytter i hovedsak Vipps 133531 (Stiklestad Il Ski).

Oppstart SKISKOLE MANDAG 14. januar 2019 i Blommen skisenter.

Parkering på stor P-plass venstre side før oppkjøring til klubbhuset. Deltakere gjennom skiskolen trenger IKKE betale P-avgift da denne inngår i kontingenten for idrettsskolen.

Treningene starter klokka 18:00 og varer i en time. Vær klar klokka 18.

2018 oversiktFoto: Rolf Inge Sivertsen

Helga 17. og 18. november var skiskytterutøvere i Stiklestad IL med foresatte på snøsamling i Vålådalen i Åre kommune i Sverige. Totalt 18 personer deltok på årets samling. Formålet med samlinga er en tyvstart på skitreningene før årets sesong og team-building med det sosiale i fokus.

02 Valadalen 4
Foto: Tor Ivar Gjellesvik

Fine treningsøkter for 65 påmeldte utøvere fra Vinne Skilag, Helgådal IL, Verdal O-klubb, Leirådal og Leksdal IL i tillegg til Stiklestad IL som var vertskap for treningene på lørdag.

Det var variert og lystbetont rulleskitrening, basistrening og styrke og bevegelsestrening. Sosialt og artig for alle sammen!

Etter 2 treningsøkter med lunsj mellom ble det servert taco til 110 utøvere/foresatte og søsken.

Det var gode forhold for rulleskitrening i det nye anlegget.

VERDALSSAMLING 2018 15 Alle bilder tatt av Tor Ivar Gjellesvik

Det er innført parkeringsavgift ved Blommen Skisenter.
Det koster kr 40,- pr dag. Vippsnr. 93408

Parkeringsavgift Blommen

Nå som nye Blommen Skisenter står ferdig er det 60 lyktestolper rundt arenaen og ute i løypa. Disse lyktestolpene ønsker vi å profilere med navnet til den personen eller familien som vil støtte driften av skianlegget ut over kontingenten i idrettslaget.

Stiklestad IL - Stolpesponsing
Illustrasjonsbilde. Skiltdesign er under utforming.

Du får tydeliggjort at du eller din familie støtter anlegget, med ditt navn på en av stolpene for kr. 1.500 per år. I stolpekjøpet inngår årskort for parkering i Blommen, som for andre vil koste kr. 500. Parkeringskortet gjelder for hele husstanden. Så om det er flere biler fra samme husstand/familie som benyttes til Blommen, så gjelder årskortet for alle disse.

Din støtte vil bidra til å sikre driften av anlegget i årene fremover, og gi ski og skiskytterglede for store og små, sommer som vinter, i Blommen.

Hvis du/dere ønsker å støtte nye Blommen Skisenter, ta kontakt med Per Otto Røiseng på telefon 482 70 362 eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Last ned sponsoravtale 

Go to top