STIKLESTAD IL – Skigruppa ønsker velkommen til SKISKYTTERSKOLE 2019

Skiskytterskolen er for de som født i 2010 (fjerde klasse) eller eldre og har lyst til å prøve skiskyting.

Skiskytterskolen er i Nye Blommen skisenter og er en innføring for de som ønsker å starte med denne sporten. Den tar for seg sikkerhet ved våpenhåndtering, skyteteknikk, og skytetrening i kombinasjon med fysisk aktivitet/leik. (Skiskytterskolekveldene er det ikke rulleski, vi bruker beina, men om det kommer snø blir det skigåing)

sommerskiskytingIll.foto

Felles rulleskitrening med alle verdalsklubber starter opp mandag 19. august i Blommen og fortsetter hver mandag fremover mot høsten.

Tid: 18.00 - 19.30

Målgruppe: 7 år og eldre (født 2012 eller tidligere)

Helga 17. og 18. november var skiskytterutøvere i Stiklestad IL med foresatte på snøsamling i Vålådalen i Åre kommune i Sverige. Totalt 18 personer deltok på årets samling. Formålet med samlinga er en tyvstart på skitreningene før årets sesong og team-building med det sosiale i fokus.

02 Valadalen 4
Foto: Tor Ivar Gjellesvik

Fine treningsøkter for 65 påmeldte utøvere fra Vinne Skilag, Helgådal IL, Verdal O-klubb, Leirådal og Leksdal IL i tillegg til Stiklestad IL som var vertskap for treningene på lørdag.

Det var variert og lystbetont rulleskitrening, basistrening og styrke og bevegelsestrening. Sosialt og artig for alle sammen!

Etter 2 treningsøkter med lunsj mellom ble det servert taco til 110 utøvere/foresatte og søsken.

Det var gode forhold for rulleskitrening i det nye anlegget.

VERDALSSAMLING 2018 15 Alle bilder tatt av Tor Ivar Gjellesvik

Det er innført parkeringsavgift ved Blommen Skisenter.
Det koster kr 40,- pr dag. Vippsnr. 93408

Parkeringsavgift Blommen

Nå som nye Blommen Skisenter står ferdig er det 60 lyktestolper rundt arenaen og ute i løypa. Disse lyktestolpene ønsker vi å profilere med navnet til den personen eller familien som vil støtte driften av skianlegget ut over kontingenten i idrettslaget.

Stiklestad IL - Stolpesponsing
Illustrasjonsbilde. Skiltdesign er under utforming.

Du får tydeliggjort at du eller din familie støtter anlegget, med ditt navn på en av stolpene for kr. 1.500 per år. I stolpekjøpet inngår årskort for parkering i Blommen, som for andre vil koste kr. 500. Parkeringskortet gjelder for hele husstanden. Så om det er flere biler fra samme husstand/familie som benyttes til Blommen, så gjelder årskortet for alle disse.

Din støtte vil bidra til å sikre driften av anlegget i årene fremover, og gi ski og skiskytterglede for store og små, sommer som vinter, i Blommen.

Hvis du/dere ønsker å støtte nye Blommen Skisenter, ta kontakt med Per Otto Røiseng på telefon 482 70 362 eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Last ned sponsoravtale 

Go to top