Idrettsskolen er allsidig tilbud for barn som går i 1. - 4. klasse, der de får prøve seg på forskjellige idretter. Stiklestad IL har pr i dag tilbud om fotball, turn og ski. Fotball foregår på Stiklestad skole, Lyng og i Vukuhallen. Ski i Blommen. Turn holder til i gymsalen på Stiklestad skole.

    • 1. og 2. klasse har tilbud om: fotball (myggturneringer), turn og skilek. Aktivitetene rullerer i perioder gjennom året.

    • Fra 3. klasse er inneholder idrettsskolen de samme aktivitetene, men turn og fotball kan i noen perioder gå parallelt. Myggturneringer erstattes med seriespill.

    • Fra 4. klasse utvides tilbudet ytterligere med skiskytterskole i Blommen.

Idrettsskolen gir barna mulighet til å utforske ulike idretter og utvikle sine motoriske ferdigheter gjennom disse. Allsidig aktivitet som ung idrettsutøver kan virke skadeforebyggende, og gir et godt grunnlag for å mestre ulike idretter senere.


Hva koster det? Å være med på idrettsskole krever medlemskap i Stiklestad IL på kr. 150,- samt betaling av kontingent på kr. 700 for idrettsskole per år.


For å sikre at alle barn skal kunne delta i barneidrett, uavhengig av familiens økonomi, har idrettslaget øremerkede midler for å kunne bistå med betaling. Foresatte kan ta kontakt med Barneidrettsansvarlig Kristin Rennesund Myrland (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) ved behov for bistand. Idrettslaget behandler slike saker konfidensielt.


Innmelding gjør dere her;  
http://www.stiklestadil.no/index.php/bli-medlem - velg allidrett