Lørdag 9. desember ble det avholdt kretsmesterskap, rekruttkonkurranse og aspirantoppvisning i turn for jenter og gutter i Trønderhallen.

Fra Stiklestad deltok aspiranter Thea Selægg, Lea Granheim & Tuva Overmo. Som rekrutter deltok Dennis Overmo og Casper Aksnes. Det ble sammenlagtseier rekrutt på Dennis Overmo.

Stiklestad IL; Kretsmesterskap Trønderhallen

Vi inviterer til et hyggelig familiearrangement med oppvisning fra alle våre turnparti, fra knøtteparti (4-5 åringer) til ungdomsparti (7.-10. klasse).

 Juleavslutning 2015
Foto: Juleavslutning 2015
Sted: Verdalsøra skole
Tid: søndag 10. desember, kl 16.00 – kl 18.00

Antrekk for turnerne: turndrakter + rød lue/nisselue. De som ikke har turndrakter kan ha på seg rød overdel + rød lue/nisselue.

Har du barn under skolepliktig alder som har lyst til å bevege seg? Stiklestad Turn arrangerer Gymlek for barn fra 3 - 6 år. Gymlek er å ha det gøy med bevegelse.

Gymlek

  Tidspunkt Pris
Gymlek Jenter  kl17.00- 18:00  600,- 
Gymlek Gutter  kl 17:00- 18:00  600,- 

Ta kontakt med leder Bjørn Egil Overmo for å høre mer om Gymlek eller for å melde på ditt barn.

1100 barn og unge var i helgen samlet til vårens vakreste eventyr i Stjørdal. Barnekretsturnstevnet ble arrangert av Stjørdals-Blink IL sin turngruppe og de gjennomførte stevnet med stil.

Barnekretsturnstevnet 2017 - Deltakere fra Stiklestad IL
Deltakere fra Stiklestad IL

Nå nærmer årets gymnastikkfestival seg raskt, og vi velger derfor å sende ut et lite infoskriv til dere som skal være med der. Barnekretsturnstevne er i år ved Stjørdalshallen lørdag 22. og søndag 23. april.

Barnekretsturnstevnet 2017

Stevneprogram ligger på facebooksiden til barnekretsturnstevnet 2017.

Lørdag vil alle utøverne få lunsj, middag og kveldsmat, og på søndag frokost og lunsj. Frokost blir servert på overnattingsstedet, og resten av måltidene blir servert i hallen. Barna er svært aktive disse dagene, og det er litt tid mellom hvert måltid, så det kan være lurt å sende med en liten matpakke eller litt frukt til de som tror de trenger noe imellom. Det vil være kiosk med mulighet for å kjøpe seg noe også.

Vi er flere ledsagere med på turnstevnet, og alle som er ledsagere vil ta kontakt med ”sine” barn i forkant for å avklare oppmøtetidspunkt, oppmøtested, utveksle telefonnummer og evt andre beskjeder.

Tips til pakkeliste:

  • Sovepose og pute.
  • Liggeunderlag (unngå doble madrasser hvis dere skal ligge alene, det er trangt om plassen som regel).
  • Antrekk til turnoppvisning: Nyinnkjøpte drakter eller sort (gutter) / rød (jenter).
  • t-skjorte og sort shorts/ tights.
  • Antrekk defilering: rød overdel og svart underdel / stiklestaddrakt (foregår utendørs, så klær etter vær).
  • Klær til disco.
  • Toalettsaker og nattklær.
  • Lommepenger

Vi gleder oss på en sosial, aktiv og gøyal helg!!

Her kan du laste ned dette inforskrivet

Turnavdelingen
v/Lill Kristin Rindsem

Førstkommende helg starter Barnekretsturnstevnet på Stjørdal og her kommer sist nytt fra arrangementskomiteen.

T2017 BKTS06

Programmet
Programheftet er sendt til trykking. Hefltet kan også lastes ned her.

Kiosk og betaling Her kommer en liten rettelse som vi ikke fikk med i programheftet: Vi har både MCash og Vipps (og bankkort), og vi vil helst at dere bruker MCash. Vareutvalget i kioskene vil ligge inne i appen, og det blir veldig enkelt både for turnerne og for de som jobber i kioskene. Det er også supert for barn, siden foreldrene kan overføre passelige beløp som de kan bruke i kiosken. Publikum kan også betale inngangsbilletten med MCash. Vi vil alle helst ha det enkelt - og i tillegg vil vi gjerne ha så lite kontanter som mulig.

Go to top