1100 barn og unge var i helgen samlet til vårens vakreste eventyr i Stjørdal. Barnekretsturnstevnet ble arrangert av Stjørdals-Blink IL sin turngruppe og de gjennomførte stevnet med stil.

Barnekretsturnstevnet 2017 - Deltakere fra Stiklestad IL
Deltakere fra Stiklestad IL

Les mer …

Nå nærmer årets gymnastikkfestival seg raskt, og vi velger derfor å sende ut et lite infoskriv til dere som skal være med der. Barnekretsturnstevne er i år ved Stjørdalshallen lørdag 22. og søndag 23. april.

Barnekretsturnstevnet 2017

Stevneprogram ligger på facebooksiden til barnekretsturnstevnet 2017.

Lørdag vil alle utøverne få lunsj, middag og kveldsmat, og på søndag frokost og lunsj. Frokost blir servert på overnattingsstedet, og resten av måltidene blir servert i hallen. Barna er svært aktive disse dagene, og det er litt tid mellom hvert måltid, så det kan være lurt å sende med en liten matpakke eller litt frukt til de som tror de trenger noe imellom. Det vil være kiosk med mulighet for å kjøpe seg noe også.

Vi er flere ledsagere med på turnstevnet, og alle som er ledsagere vil ta kontakt med ”sine” barn i forkant for å avklare oppmøtetidspunkt, oppmøtested, utveksle telefonnummer og evt andre beskjeder.

Tips til pakkeliste:

 • Sovepose og pute.
 • Liggeunderlag (unngå doble madrasser hvis dere skal ligge alene, det er trangt om plassen som regel).
 • Antrekk til turnoppvisning: Nyinnkjøpte drakter eller sort (gutter) / rød (jenter).
 • t-skjorte og sort shorts/ tights.
 • Antrekk defilering: rød overdel og svart underdel / stiklestaddrakt (foregår utendørs, så klær etter vær).
 • Klær til disco.
 • Toalettsaker og nattklær.
 • Lommepenger

Vi gleder oss på en sosial, aktiv og gøyal helg!!

Her kan du laste ned dette inforskrivet

Turnavdelingen
v/Lill Kristin Rindsem

Førstkommende helg starter Barnekretsturnstevnet på Stjørdal og her kommer sist nytt fra arrangementskomiteen.

T2017 BKTS06

Programmet
Programheftet er sendt til trykking. Hefltet kan også lastes ned her.

Kiosk og betaling Her kommer en liten rettelse som vi ikke fikk med i programheftet: Vi har både MCash og Vipps (og bankkort), og vi vil helst at dere bruker MCash. Vareutvalget i kioskene vil ligge inne i appen, og det blir veldig enkelt både for turnerne og for de som jobber i kioskene. Det er også supert for barn, siden foreldrene kan overføre passelige beløp som de kan bruke i kiosken. Publikum kan også betale inngangsbilletten med MCash. Vi vil alle helst ha det enkelt - og i tillegg vil vi gjerne ha så lite kontanter som mulig.

Les mer …

Sist helg stilte Stiklestad IL Turn med 7 deltagere på Splittsamling i Steinkjer. Arrangør av samlingen er Nord Trøndelag gymnastikk og turnkrets.

Splitt 2017

Splitt er en treningssamling for ungdom fra 13 år og oppover, hvor de kunne prøve seg i grenene akrobatikk, cheerleading, tumbling, trampett, tricking og apparat.

Splitt 2017

Les mer …

Det blir endringer i turnprogrammet i denne uka og den første uka i april på grunn av et arrangement som heter iLAG. iLAG er et gratis aktivitetstilbud for barn og unge i Levanger og Verdal. iLAG arrangeres av lokale lag og foreninger i samarbeid med Levanger og Verdal Kommune og UtstyrsBUA. Stiklestad IL har ansvaret den 8. mars og den 5. april.
Les mer på iLAG sin facebook-side.

Illustrasjonsbilde: iLAG
Illustrasjonsbilde: iLAG

Turnprogram uke 10:

 • Turntreningen til 1.-2. klasse gutter blir flyttet til tirsdag kl. 18.00.
 • Turntreningen til 3.-4. klasse gutter blir flyttet til tirsdag kl. 19.00.
 • Turntreningen til 5.-6 klasse gutter onsdag blir forskjøvet til kl. 19.30.

Last ned programmet for iLAG for våren 2017.

Alle er velkommen til å delta på iLAG.

Vi beklager de ulempene dette måtte medføre for dere!

Turnstyret

 Barnekretsturnstevne 2017 

Påmeldinger, underholdning og klatring Nå har vi fått inn de fleste påmeldingene, men vi mangler fortsatt noen. Fra og med 20. februar øker prisen med 20 %. Noen har varslet at de trenger en dag eller to for å få med enkelte turnere, og de vil ikke få økt prisen. Før vi får inn alle påmeldingene kan vi ikke lage ferdig det endelige programmet.

Klatring Når vi har fått inn alle påmeldingene til stevnet, og har fått satt opp det endelige programmet med treningstidene, vil vi sende ut e-post med påmelding til klatring. Klatringen blir delt opp i halvtimes økter, og en kan melde seg på bare en økt. Det blir begrenset antall plasser pr økt, slik at vi kan gjennomføre alt på en trygg måte. Alle som vil klatre har selv ansvaret for å melde seg på en økt som passer i forhold til treningsiden til klubben sin - og har ansvaret for å komme seg til klatrehallen når økten starter. Kommer en for sent til økten kan en ikke regne med å få komme inn senere, med mindre det er ledige plasser.

Underholdning Nå er det på tide å slippe katta ut av sekken! Underholdningen på lørdagskvelden: Dråkmat og nysirkus fra Kulturskolen i Trondheim!

Les mer …

Triobygg
Go to top