Styret i Stiklestad Idrettslag inviterer på nytt til felles årsmøte for hovedlaget, fotball, ski og turn.

Tid: torsdag 03.05.2018 kl 19:00
Sted:   Klubbhuset i Blommen

aarsmøte

Saker som ønskes tatt opp på årsmøtet må sendes styret senest 23. april.
Sakene sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Fullstendig sakliste og andre nødvendige saksdokumenter med forslag vil være tilgjengelig på idrettslaget nettside innen 26. april.

I disse dager vil dere motta to fakturaer fra Stiklestad Idrettslag i postkassen. Én faktura for medlemskap i 2017 og én faktura for medlemskap i 2018.

Vi beklager på det sterkeste at kontingenten for 2017 ikke har blitt sendt ut tidligere, men vi håper at vi fra 2018 skal være ajour med fakturering av kontingenten.
Fra 2019 regner vi med å ha fått på plass digital påmelding og fakturering.

giroblankett

Om idrettslaget
Stiklestad IL er et fleridrettslag med fire aktive avdelinger; Ski/Skiskyting, Fotball, Turn og Idrettsskole. I tillegg har vi en sykkelavdeling som arrangerer sykkeltreninger og Oslokrittet sammen med Leksdal IL.
I alt har idrettslaget om lag 600 medlemmer, men vi vil gjerne ha flere. Både aktive medlemmer og støttemedlemmer.

Medlemskap
For å delta på aktiviteter og treninger i regi av Stiklestad IL er det et krav at man er medlem av idrettslaget. Med «deltakelse» menes barnets deltakelse gjennom trening og konkurranser. Voksne som aktivt er med for å tilrettelegge for at barna skal kunne drive med aktiviteter i idrettslaget må også være medlemmer i idrettslaget. Dette omfatter styremedlemmer, trenere, lagledere, administrative roller, drift og vedlikehold av anleggene.
Gjennom betalt medlemskontingent har man kollektive forsikringer gjennom Norges Idrettsforbund.

Støttemedlemskap
Du kan også være medlem selv om du ikke er aktiv eller har aktive barn i idrettslaget. Slike medlemmer er støttemedlemmer som ikke trenger å stille på dugnad.

Våren 2013 ble det besluttet at Stiklestad Idrettslag skulle se på mulighetene for å fornye Blommen Skisenter. En liten arbeidsgruppe kastet ut forslag til hva som trengtes for å ta Blommen og Stiklestad IL inn i framtiden. Det ble tidlig klart at asfalterte løyper for rulleskibruk og produksjonsanlegg for snø sto høgt på ønskelisten. I tillegg var det eksisterende løypenettet i Blommen preget av til dels bratte bakker, noe som man ønsket å få gjort noe med. Tidligere var skytebanen oppsatt med 20 skyteskiver, og dette ble ofte for lite når renn skulle arrangeres, samt når det ble arrangert fellestreninger. Å oppgradere skytebanen med 30 skiver sto derfor også høgt på listen.

Stiklestad IL - Utbygging Blommen

Stiklestad IL har søkt Verdal kommune om en garanti for et lån på 16,2 millioner kroner, som de vil ta opp i Aasen sparebank. Idrettslaget er igang med omfattende utbygging og modernisering av skianlegget i Blommen.

2017 Blommen01

Det innviteres til kronerulling for ”nye Blommen”. Pengene skal gå til skileik for de minste og asfaltløype som er åpen for alle hele året. Minstesum er satt til kr. 300,-.

Innvitasjonen går til personer og bedrifter. Tag gjerne dine venner i Facebook når de blir utfordret. Del enten denne artikkelen eller tagg vedkommende under innlegget til Stiklestad IL.

Vi oppfordrer spesielt våre sponsorer og samarbeidspartnere til å utfordre andre bedrifter på Innherred. Dette er et anlegg som hele Innherred drar nytte av når det står ferdig.

Her kan du lese hvordan du foretar en innbetaling og hvordan utfordre dine venner

Illustrasjonsbilde: Aftenposten, KALLESTAD/SCANPIX
Illustrasjonsbilde: Aftenposten, KALLESTAD/SCANPIX

Her kan du se hvem som har foretatt en innbetaling og hvem de har utfordret. Finner du ditt navn i listen?

19.04.17, 6 nye utfordrere

Utfordrere Utfordrer
 Kristin Aspås Pedersen bet 300,-  Silje Skrove, Anne haugskott
 Svein Arnt Eklo bet.500,-  Lars Andersen, Stein I. Sivertsen, John Kvaal, Iver Sjåstad
 Camilla Høyem bet. 300,-  Elin A. Høyem, Elise Sandvik, Bjørnar Hofstad
 Stein I. Sivertsen bet. 300,-  John Kvaal, Rune Sivertsen, Morten esterbekkmo
Inge Hafstad bet. 500,-  Marius Enes, Tor Inge Helmo, Tor Ivar Holmli
 Ole Jermstad bet. 500,-  Ole P Bjartnes, Mads Martinussen, Ken Roger Holmli, Tor A Hynne, Bjørnar Grande, Rune Sagvold.

I morgen, fredag 30. mars, skal det sprenges i Blommen. Deler av åsen bak standplassen skal sprenges ut for å gi plass til flere skyteskiver.

I dag vil det være til dels stor trafikk knyttet til forberedelser til sprengingsjobben. Deler av Blommen vil derfor være avsperret til arbeidet er avsluttet.

Sprenging i Blommen

Underkategorier

Utleie

SK2014 blommen02
Leie klubbhuset i Blommen?
Bursdag, dåp, konfirmasjon ol.
Ikke forbeholdt medlemmene.
Les mer

Status Nye Blommen

Stiklestad IL - Blommen skistadion
Våren 2013 ble det besluttet at Stiklestad Idrettslag skulle se på mulighetene for å fornye Blommen Skisenter. Asfalterte løyper for rulleskibruk og produksjonsanlegg for snø sto høgt på ønskelisten. Løyper og skytebanen skulle oppgraderes.
Les mer
Go to top