Vi gratulerer Tor Ove Hallem med ildsjelprisen for Verdal Kommune, og Paul Elvebø med Norges Idrettsforbunds Hederstegn. De fikk prisene utdelt ved Idrettens Hederskveld i går, fredag 1. november. 👏


Begge er etter vårt syn VELDIG FORTJENT!

2019 Tor Hallem Arets idrettsildsjel Foto: Lars Børre Hallem 2019 Paul Elvebo Idrettens hederstegn Foto: Trøndelag Idrettskrets
   

Med denne filmen ønsker Stiklestad Idrettslag å rette en stor takk til våre støttespillere i 2019.

Ønsker samtidig å utfordre flere bedrifter til å bli med på laget.
Send oss en epost på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller gå inn og fyll ut skjemaet som ligger her
http://www.stiklestadil.no/index.php/bli-sponsor

Forutsetningen for å kunne delta i Stiklestad IL sine aktiviteter ski, turn, fotball & idrettsskole er at medlemskontingenten på kr. 150,- er betalt.

Manglende betaling kan medføre at du ikke lenger er registrert som medlem i Stiklestad IL.

Man vil da ikke være omfattet av Gjensidiges barneforsikring for barn under 14 år og kan miste retten til å delta i lagets aktiviteter.

Medlemskontingent (kr. 150,-) innbetales til konto 4484 13 29179 og merkes med medlemmets navn.

Etter vedtak i styret for Stiklestad IL kalles det inn til ekstraordinært årsmøte den 27. mai kl. 20:00. 

aarsmte extraord

På grunn av feil i medlemskartoteket, er mange personer feilregistrert i lagets database. For utsending av medlemskontingent er det brukt registrerte medlemmer i lagets ulike avdelinger idrettsskole, ski, fotball og turn. Det har medført at mange har fått flere giroer.
Det har vist seg tilnærmet umulig å sende ut kontingent fra systemets hovedbase for medlemskontingent. Laget jobber nå med å oppdatere medlemskartoteket for laget i sin helhet, noe som vil ta tid.

Har du fått flere giroer: Benytt kun 1 giro for innbetaling av medlemskontingent kr. 150 pr utøver/barn og evt. foresatte. Det vil ikke vil bli sendt ut purringer på de fakturaene som ikke blir betalt.

Har du ikke mottatt giro/faktura, gi beskjed til Ole Kristian Falstad 

Det ble sendt ut kontingent for idrettsskolen for 1. - 4. klasse i mars og medlemskontingent nå.
Treningsavgift fotball 5. klasse og oppover er ennå ikke sendt ut.

Vi beklager det inntrufne.

Med vennlig hilsen styret i Stiklestad IL.

St. Olavsloppet 2019 foregår fra onsdag 26.juni til lørdag 29.juni.

I løpet av fire dager er det 340,5 km over 51 etapper som skal tilbakelegges med start i Trondheim og målgang i Östersund.

 

logo stolofsloppet

 

Underkategorier

Go to top