F2018 Myggturnering 1

 

Nå er snart fotballsesongen 2024 i gang, og plutselig er vi i gang med myggturneringer også. For at idretten skal gå rundt er det helt nødvendig med frivillige som stiller opp, og vi trenger nå noen nye verv i fotballstyret til Stiklestad IL. Ingen av vervene innebærer mye jobb, og vi i styret er flinke til å hjelpe hverandre.

Vi trenger:

 

•Ansvarlig for treningstider
Vervet innebærer å organisere lagenes treningstider, og kampoppsett ut fra deres ønsker. Du får opplæring i hvordan du legger inn treningstidene i excel-skjema, det er IKKE vanskelig 😊

 

•Drakt og Fiks-ansvarlig
Ansvar for å bestille drakter, og sørge for at lagene har de draktene de trenger. Sørge for at draktene er «oppdatert» med riktig sponsor. Fiks er programmet hvor vi godkjenner spilleroverganger. Du vil få god opplæring av personen som innehar vervet i dag.

 

•Materiellansvarlig
Ansvar for bagger, fotballer, treningsutstyr osv. Vi skal ordne det slik at alt av materiell kan oppbevares på Lyng, slik at ingen må sitte med masse fotballutstyr hjemme. Du vil få god opplæring av personen som har vervet i dag.

 

•Myggturneringsansvarlig (2 stk.)
Planlegge kampoppsett til myggturneringene (dette gjøres i eget program, enkelt)
Være til stede og ha overordnet ansvar for turneringene.
Overordnet ansvar for nedrigg (dere får hjelpe av dugnadsfolkene)
Bestille premier og organisere premieutdeling

De to som har vervet nå tenker å fortsette et år til, så dere vil få opplæring og hjelp hele sesongen. Tanket er at man har vervet i to sesonger. Spørsmål om vervet? Ta kontakt med myggturneringsansvarlig Adrian Lyng Malmo på telefon: 979 80 169.

 

•Styremedlem
Usikker på hva det innebærer å sitte i et styre, og bare vil være med å bidra uten et spesifikt ansvarsområde? Vi har plass til deg også.

 

Håper noen har lyst til å stille opp og hjelpe til, slik at vi får kabalen til å gå opp for våre unge lovende. Det er ikke spesielt mye jobb, og det er mest sosialt og gøy😊
Ta kontakt hvis du lurer på noe eller ønsker å melde deg til verv!

 

Håper å høre fra flere😊
Kontaktperson/Styreransvarlig: Stine Kamilda: Tlf: 982 91 195.