Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiklrjt/public_html/plugins/system/jsntplframework/libraries/joomlashine/template/megamenu.php on line 228
Stiklestad IL - Turn

Listen over hvem som har foreldrevakt for våren 2021 og instruksen for foreldrevakt er nå lagt ut. Oppsettet over treningstidene ligger også ute.

2018 Juleavslutning 2

Lørdag 9. desember ble det avholdt kretsmesterskap, rekruttkonkurranse og aspirantoppvisning i turn for jenter og gutter i Trønderhallen.

Fra Stiklestad deltok aspiranter Thea Selægg, Lea Granheim & Tuva Overmo. Som rekrutter deltok Dennis Overmo og Casper Aksnes. Det ble sammenlagtseier rekrutt på Dennis Overmo.

Stiklestad IL; Kretsmesterskap Trønderhallen

Har du barn under skolepliktig alder som har lyst til å bevege seg? Stiklestad Turn arrangerer Gymlek for barn fra 3 - 6 år. Gymlek er å ha det gøy med bevegelse.

Gymlek

Ta kontakt med leder Lise Sjøvold Anderssen for å høre mer om Gymlek eller for å melde på ditt barn.

1100 barn og unge var i helgen samlet til vårens vakreste eventyr i Stjørdal. Barnekretsturnstevnet ble arrangert av Stjørdals-Blink IL sin turngruppe og de gjennomførte stevnet med stil.

Barnekretsturnstevnet 2017 - Deltakere fra Stiklestad IL
Deltakere fra Stiklestad IL

Namsos turnforening var i år vertskap for Barnekretsturnstevnet for første gang på 25 år. Det var 861 turnere fordelt over 12 lag fra hele fylket. Over 1100 utøvere, trenere og ledsagere boltret seg i en stappfull Namsoshall. Les artikkelen i Namdalsavisa

Se flere bilder og filmer fra barnekretsturnstevnet i Namsos i helga.

Barnekretsturnstevnet 2016
Foto: Namdalsavisa / Karl Erik Hovik Aune
Foto: Namdalsavisa / Karl Erik Hovik Aune

Vi minner om at turnpartier fra 5. klasse fortsetter treningene ut mai. De øvrige partiene avsluttes med turnstevnet.

Avslutning for Gymlekpartiene mandag 9. mai

turnstyret SIL

Stiklestad IL er i gang med forberedelsene til oppstart av turn for sesongen høsten 2019 og våren 2020, og vi ønsker alle nye og gamle turnere velkommen til en ny sesong.

Turnpartiene blir oppdelt i ulike aldersgrupper og kjønn. 1.-4- klasse har betaling og påmelding gjennom idrettsskolen med eget skjema. Med forbehold om tilstrekkelig påmelding fortsetter vi med ungdomsparti (7.-10. kl) og gymlek (for 4- 5 åringer).

Stiklestad IL Turn bruker Mysoft, et felles medlemssystem for alle turnforeninger knyttet til Norges Gymnastikk og Turnforbund. Alle påmeldinger og registreringer skal foregå i Mysoft.

Fakturering
Nye gymnaster kan prøve seg på de to første mulige treningene etter at de har fått bekreftet plass før de bestemmer seg om de ønsker å fortsette eller ikke. Vi må, umiddelbart etter 2. mulige trening ha beskjed på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom gymnasten ikke ønsker å fortsette for å kreditere evt. tilsendte faktura. Dersom vi ikke får skriftlig beskjed om at gymnasten ikke ønsker å fortsette innen tredje trening anser vi at gymnasten er deltaker på partiet, og faktura må betales. Dette gjelder ikke de som er medlemmer av idrettsskolen (1-4 klasse).

Påmelding nye medlemmer
Klikk her for å melde inn ditt barn (ekstern lenke).

Da får du opp et bilde med en del opplysninger som skal fylles ut. Alle felt merket med * er obligatoriske felt å fylle ut. Når du har skrevet inn fødselsdato, vil feltene om "foresatt" automatisk komme frem dersom gymnasten er under 18 år.

Vær nøye med å fylle ut feltene. Vi bruker e-post som hovedkommunikasjon, så vær ekstra nøye med å fylle inn korrekt telefonnummer og e-postadresse.

Feltet Epost*
Selv om barnet har egen e-postadresse, kan det være lurt å bruke foreldrenes epostadresse her. Dette er epostadressen hvor vi sender mesteparten av informasjonen. Pass på at dette er en adresse som brukes jevnlig.

Velg parti
Etter å ha fylt inn personinformasjon om gymnasten, velger du partiet du ønsker å melde gymnasten på i nedtrekksmenyen "Parti" før du trykker lagre.

Oversikt over tilgjengelige partier

NB! Det er ditt ansvar å sørge for at gymnasten meldes på riktig parti ut fra alder etc. Systemet vil av og til gi mulighet til å melde seg på parti man ikke er gammel nok for. Gymnasten vil da bli meldt av partiet når dette oppdages.

For MIX-tropp gjelder følgende:
Mix-tropp blir ikke tilgjengelig for påmelding i Mysoft. De som velger dette partiet, vil bli slettet fra partiet. Til Mix-tropp vil det bli uttak fremover. De som skal være med i uttaket av deltakere på Mix-troppen er: en person fra kretsen, en person fra Verdal turnforening pluss begge trenerne av ungdomspartiet, slik at uttaket går riktig for seg.

Godkjenning
Når du trykker "Lagre" sendes innmeldingen til godkjenning hos medlemsansvarlig. Du beholder «din plass i køen» selv om det tar en stund før vi manuelt får godkjent nye medlemmer.

I løpet av et par dager vil du motta to e-post fra systemet:
- Brukernavn og passord til medlemsløsningen- TA GODT VARE PÅ DETTE
- Bekreftelse på påmelding eller venteliste på partiet.

Priser for sesongen 2019/20:  
Gymlek kr. 600
1-4. klasse Gjennom idrettsskolen
5-6. klasse kr 1000,-
Ungdomsparti / Mix kr 1000,-

PS! Oppdaterte treningstider finner dere under toppmenyen "Turn > Treningstider"

Ved spørsmål ta kontakt med Lise Anderssen, Mob: 97119758

Go to top