Bli Funksjonær, NM25! Stiklestad IL uten bakgrunn02    Instagram facebook

 

Stiklestad IL er et fleridrettslag i Verdal i Nord-Trøndelag. Idrettslaget ble stiftet 20.februar 1924 hvor det ble registrert 28 medlemmer. Idrettslaget tilbød da aktiviteter innen fotball, langrenn, hopp, kombinert og friidrett. I kortere perioder har det i tillegg vært tilbud om orientering, håndball, alpint og vektløfting. I dag er Stiklestad IL inndelt i tre hovedgrupper, ski, fotball og turn.


Idrettslaget ønsker å være et idrettslag med tilbud til alle barn i oppvekstomrdet. Et av lagets viktigste mål er å legge forholdene til rette slik at barn og unge kan få prøve seg på flere idretter. Høsten 2006 startet idrettslaget opp med idrettsskole, som i dag er et tilbud for barna i 1.- 4. klasse. Idrettsskolen dekker aktiviteter innenfor ski, turn, friidrett og fotball. Å gi et tilbud til 1.-4. klasse er viktig med tanke på å ivareta bredde og for å introdusere barna for ulike aktiviteter gjennom hele året.


Laget disponerer klubbhus og 11-gressbane på Lyng fotballstadion. Blommen Skistadion har asfaltert rulleskiløype på 2 km, kunstsnøanlegg, 30 skivers standplass for skiskyting og et nettverk av løyper i forskjellige lengder.

Postadresse: Fakturaadresse:
Stiklestad IL Stiklestad IL
Postboks 210 Postboks 210
7651 Verdal 7651 Verdal
  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Organisasjonsnummer: 985 509 735  


 

logo