Det er lagt ut ny plan med idrettskolen sine aktiviteter for høsten 2021.

Klikk her for å lese den.

 

Idrettskole

Har du en sønn eller ei datter som starter i 1. klasse ved Stiklestad skole høsten 2021?
Kan han/hun være interessert i å delta på idrettsaktiviteter?

Idrettsskolen/ allidrett er et fint og allsidig tilbud for barna, hvor de får prøve seg på forskjellige idretter. Stiklestad IL har pr i dag tilbud om fotball, turn, ski og friidrett.

Først ute er fotball. Vi har en plan om å starte opp med fotball nå etter påske, hvis smittesituasjonen i Verdal tilsier at det er greit. Vi ønsker å planlegge så godt som mulig slik at vi er klar til å starte så fort vi får klarsignal om dette.

MELDE DERE PÅ INNEN 04. APRIL SÅ VET VI OM DET KOMMER NOEN!

Hei og velkommen til Idrettsskole.

Stiklestad IL har siden høsten 2006 hatt tilbud om idrettsskole for barn i 1. og 2. klasse. Dette ble etter hvert utvidet til å gjelde også 3. og 4. klassinger. Idrettsskolen er en samordning av aktivitetstilbud, slik at barna i løpet av året får være med på forskjellige aktiviteter.

Hovedaktiviteter i regi av idrettsskolen er turn, fotball og ski. Det kan også bli tilbud om andre idretter.

Turnstevnet 2018 rez
Turnstevne 2018

Idrettsskolens aktiviteter faktureres med en sum i året, pr. april 2021 er dette kr. 700,-

Barna må være medlem i Stiklestad IL, dette for at idrettsforsikringen skal gjelde. Alle barn som er medlem av lag tilsluttet Norges idrettsforbund og olympiske og paralympiske komité (NIF) eller som deltar i organisert aktivitet i klubbens/lagets regi er forsikret gjennom Gjensidige barneidrettsforsikring.
https://www.idrettsforbundet.no/klubbguiden/forsikring/

Foreldre og foresatte må også melde seg inn i idrettslaget. Dette for at vi skal ha stemmeberettigede medlemmer i laget og vi trenger dere foreldre. Et idrettslag drives på dugnad av ivrige og dyktige foreldre i ulike roller og verv. Alle kan bidra på en eller annen måte, ta kontakt om du har lyst til å bidra.

Idrettsskole for barn er med på å gi barna et godt fundament for et aktivt liv, hvor de får prøve seg på mange forskjellige aktiviteter både ute og inne, året rundt. Varierte og allsidige aktiviteter gir barna et godt utgangspunkt for å kunne delta i flere idretter senere, og stimulerer de fysisk, motorisk, sosialt og mentalt. 

Ski bilde rez
 

Her finner dere mer info om barneidrettsbestemmelser:  https://www.idrettsforbundet.no/tema/barneidrett/bestemmelser-om-barneidrett/


Praktisk informasjon

Idrettsskolen foregår både inne, ute og på ski. Stiklestad IL har avtale med Intersport Amfi Verdal for innkjøp av utsyr som trengs til turn og fotball, og avtale med NAVA ved innkjøp av skiutstyr.
For fotball trenger barna fotballsko, leggbeskyttere, fotballstrømper og shorts. Spillerskjorter til kamp får dere låne av idrettslaget. Hvit shorts og røde strømper er SIL sine farger.
Det trenger ikke å være nytt - arv eller kjøp brukt.

Følg med på www.stiklestadil.no – her legger vi ut oppdatert informasjon om det som skjer i idrettslaget.

PÅMELDING:
Innmelding gjør dere her;
http://www.stiklestadil.no/index.php/bli-medlem - velg allidrett

Ved evt. spørsmål kontakt Anne på tlf. 95168248 / e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Velkommen :-)

Vår hovedsponsor
AasenSparebank

Utleie

SK2014 blommen02
Leie klubbhuset i Blommen?
Bursdag, dåp, konfirmasjon ol.
Ikke forbeholdt medlemmene.
Les mer
Go to top