Bli Funksjonær, NM25! Stiklestad IL uten bakgrunn02    Instagram facebook

 

 

Innmelding i Stiklestad IL (klikk HER for å komme til innmeldingsskjema)

Styret i idrettslaget har besluttet å ta i bruk Spond som nytt medlemssystem. Dette medfører at det blir en annen måte å registrere nye medlemmer på samtidig som vi ber eksisterende medlemmer om å inn å oppdatere medlemsopplysningene. Det siste vil det komme et eget skjema på.

Frem til nå har vi benyttet KlubbAdmin som medlemssystem, men opplevelsen av at dette ikke er et godt nok system til å enkelt kommunisere med dere medlemmer, gjorde at vi byttet system. Spond er et system som legger godt til rette for kommunikasjon med medlemmer gjennom Spond-appen og e-post. Alle som var registrert som medlemmer i Stiklestad IL er lagt inn i Spond, og dere skal alle ha fått informasjon om hvordan dere oppretter en bruker på Spond-appen. Dersom dere ikke ønsker å benytte app, vil også e-post fungere.

Oppfordring til alle foreldre til å bli medlemmer

Å være medlem som foreldre er ikke et krav vi har i Stiklestad IL, men vi ønsker å benytte anledningen til å oppfordre alle foreldre til også å melde seg inn som medlem da dette er en fin måte å støtte idrettslaget økonomisk. Et medlem i idrettslaget krever individuelt medlemskap, men på årsmøtet i 2024 vedtok vi at vi skal tilby våre medlemmer muligheten for familiemedlemskap.

NB! For at betaling av familiemedlemskap skal fungere, er det viktig at alle som skal betales for under samme familiemedlemskap, legger inn samme betalingskontakt. Det er den personen som er linken til at systemet klarer å håndtere familiemedlemskap.

Informasjon om idrettslaget

Stiklestad Idrettslag er et fleridrettslag med fokus på bredde. Vi tilbyr idrettsskole for barn i alderen 6 - 10 år hvor man betaler en årlig avgift og kan delta på alle aktivitetene idrettslaget har å tilby. Hovedaktivitetene til idrettslaget er:

  • Fotball
  • Ski/Skiskyting
  • Turn/Gymnastikk

For at vi skal kunne tilby disse aktivitetene til våre barn, trenger vi hjelp av dere foreldre. Vi trenger hjelp i flere ulike verv, som trenere, lagledere og ulike styreverv. I tillegg må man påregne noen dugnadstimer i løpet av et år.
Skriv gjerne i kommentarfeltet i skjemaet under om det er noe du brenner for og vil hjelpe oss med.


For å sikre at alle barn skal kunne delta i barneidrett, uavhengig av familiens økonomi, har idrettslaget øremerkede midler for å kunne bistå med betaling. Foresatte kan ta kontakt med Barneidrettsansvarlig Kristin Rennesund Myrland (Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.) ved behov for bistand. Idrettslaget behandler slike saker konfidensielt.