Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/stiklrjt/public_html/plugins/system/jsntplframework/libraries/joomlashine/template/megamenu.php on line 228
Stiklestad IL - Oppsummering av Barnekretsturnstevnet Stjørdal 2017

1100 barn og unge var i helgen samlet til vårens vakreste eventyr i Stjørdal. Barnekretsturnstevnet ble arrangert av Stjørdals-Blink IL sin turngruppe og de gjennomførte stevnet med stil.

Barnekretsturnstevnet 2017 - Deltakere fra Stiklestad IL
Deltakere fra Stiklestad IL

Lørdagen startet som seg hør og bør, med defilering gjennom Stjørdals gater og inn i den nye Stjørdalshallen. Mange hadde møtt opp i gatene for å få med seg starten. Inne i hallen ble lagene oppstilt og ordfører Ivar Vigdenes holdt en liten tale og overrak blomster til arrangørkomitteen. Etter «åpningen» denne dagen var det duket for at alle deltagende lag fikk trene på oppvisningene sine.

Lørdag kveld var nesten alle fra Stiklestad IL Turn med på underholdningen i hallen. Turnverkstedet stengte kl. 18.00 og var ikke åpent hele kvelden slik som før. Dette falt ikke i god jord hos mange av deltagerne da dette er noe av det de gleder seg mest til.

Særtroppsoppvisning
Stiklestad IL Turn stilte for første gang i særtroppsoppvisningen sammen med Verdal Turnforening. Temaet var selvfølgelig tatt fra Spelet. Gjengen gjennomførte en veldig bra oppvisning med vakker musikk.

Barnekretsturnstevnet 2017- Særtroppsoppvisning Stiklestad IL / Verdal Turnforening
Særtroppsoppvisning Stiklestad IL / Verdal Turnforening

Seks lag stilte i særtroppsoppvisningen, IL Sverre, Steinkjer, 2 lag fra Stjørdals-Blink, Beitstad samt Stiklestad/ Verdal. Beitstad og IL Sverre vant denne oppvisningen sammen. Begrunnelsen var at de hadde to vidt forskjellige oppvisninger, med to forskjellige uttrykk, slik det ikke var mulig å kåre bare en vinner. Jubelen var stor da resultatene ble offentliggjort under åpningsseremonien søndag.

Barnekretsturnstevne 2017 - Sverre IL
Særtroppsvinner IL Sverre

Søndag var avsatt til oppvisning hele dagen. Etter en kort defilering og en åpningsseremoni med medaljeutlevering til de som har vært med lengst, var det duket for oppvisninger. Mye flott turning og mange flinke turnere og trenere gjorde en fantastisk jobb under hele stevnet.

Foto: Bladet.no / Jon HåkonSlundgård
Foto: Bladet.no / Jon Håkon Slundgård

Alt i alt en knall helg med mange inntrykk, store opplevelser, nye vennskap og ikke minst lite søvn.

Se flere bilder fra stevnet på Bladet.no

Go to top