På årsmøtet som ble avholdt onsdag 29.mars ble det utnevnt 2 nye æresmedlemmer i Stiklestad Idrettslag. Det er Johannes Woll og Roar Malmo.

Vi gratulerer, og takker for den enorme innsatsen som er lagt ned av disse to.

73435B40 0310 495B B209 516AA6CD1A88 1 201 a

Æresmedlem Johannes Woll, Stiklestad Idrettslag 2023.

Johannes kom flyttende til Stiklestad rundt 1980.
Etter hvert som barna vokste opp og ble med i aktivitetene i laget, har han vært en del av ildsjelene i Stiklestad Idrettslag. Hans første verv var i Løypekomiteen i Skigruppa i 1987. Johannes er en ivrig og pliktoppfyllende dugnadskar enten det er grasslott, løypekjøring eller andre oppgaver.
Det er ikke bare i Blommen han stiller opp. Da idrettslaget arrangerte Spelmannstreff på Lyng stilte han opp. Skulle det opp noen lyskastere eller noe annet elektrisk arbeid var han på plass.

St.Olavsloppet - Her har han en hærskare av etterkommere som løper for Stiklestad Idrettslag. Når det er tid for premieutdeling etter loppet stiller han og fruen med kake og ordner en trivelig stund i Blommen.

I forbindelse med utbygging av nyanlegget i Blommen var det han som koblet alle lysarmaturer rundt rulleskiløypa. Og nå sist høst og under NorgesCupen i januar var det ikke en dugnadskveld han ikke møtte opp på. Eksemplene er mange, vi kan ikke gå i detaljer på alt.

Du, Johannes, er en person som går litt stille i dørene, men ditt arbeid for Stiklestad Idrettslag blir lagt lagt merke til.
Som en takk og annerkjennelse for din uegennyttige innsats utnevnes du herved til æresmedlem i Stiklestad Idrettslag.


Æresmedlem Roar Malmo, Stiklestad Idrettslag 2023.

Allsidig, aktiv, engasjert.

Roar har over mange år bidratt på ulike måter i Stiklestad IL sine aktiviteter. Både som kunnskapsrik og engasjert trener for aldersbestemte lag i fotball og i lagets organisatoriske arbeid. I de senere årene har han vært en stødig og tydelig regnskapsfører for laget samtidig som han har vært med i Hovedlagets styre.

Han er en person det er lett å spørre om det meste. Du kan få friske kommentarer, men svarene munner ut i gode og konstruktive løsninger. Selv om han har nok å fylle dagene med på livets mange arenaer ser det for oss andre ut til at det alltid er ledig tid for å bidra om det trengs. En egenskap Stiklestad IL har hatt god nytte av.

Æres den som æres bør som det heter. Derfor er du Roar Malmo nå utnevnt til æresmedlem i Stiklestad Idrettslag.
(Roar var dessverre forhindret fra å delta på årsmøtet, og har fått diplomet overrakt i ettertid)

 AasenSparebank

Utleie

SK2014 blommen02
Leie klubbhuset i Blommen?
Bursdag, dåp, konfirmasjon ol.
Ikke forbeholdt medlemmene.
Les mer
 
Go to top