Stiklestad IL er i gang med forberedelsene til oppstart av turn for sesongen høsten 2016 og våren 2017, og vi ønsker alle nye og gamle turnere velkommen til en ny sesong.

Turnpartiene blir oppdelt i ulike aldersgrupper og kjønn. 1.-4- klasse har betaling og påmelding gjennom idrettsskolen med eget skjema. Med forbehold om tilstrekkelig påmelding fortsetter vi med ungdomsparti (7.-10. kl) og gymlek (for 4- 5 åringer).

Stiklestad IL Turn bruker Mysoft, et felles medlemssystem for alle turnforeninger knyttet til Norges Gymnastikk og Turnforbund. Alle påmeldinger og registreringer skal foregå i Mysoft.

Fakturering
Nye gymnaster kan prøve seg på de to første mulige treningene etter at de har fått bekreftet plass før de bestemmer seg om de ønsker å fortsette eller ikke. Vi må, umiddelbart etter 2. mulige trening ha beskjed på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. dersom gymnasten ikke ønsker å fortsette for å kreditere evt. tilsendte faktura. Dersom vi ikke får skriftlig beskjed om at gymnasten ikke ønsker å fortsette innen tredje trening anser vi at gymnasten er deltaker på partiet, og faktura må betales. Dette gjelder ikke de som er medlemmer av idrettsskolen (1-4 klasse).

Påmelding nye medlemmer
Klikk her for å melde inn ditt barn (ekstern lenke).

Da får du opp et bilde med en del opplysninger som skal fylles ut. Alle felt merket med * er obligatoriske felt å fylle ut. Når du har skrevet inn fødselsdato, vil feltene om "foresatt" automatisk komme frem dersom gymnasten er under 18 år.

Vær nøye med å fylle ut feltene. Vi bruker e-post og SMS som vår hovedkommunikasjon fremover, så vær ekstra nøye med å fylle inn korrekt telefonnummer og e-postadresse.

Feltet Epost*
Selv om barnet har egen e-postadresse, kan det være lurt å bruke foreldrenes epostadresse her. Dette er epostadressen hvor vi sender mesteparten av informasjonen. Pass på at dette er en adresse som brukes jevnlig.

Velg parti
Etter å ha fylt inn personinformasjon om gymnasten, velger du partiet du ønsker å melde gymnasten på i nedtrekksmenyen "Parti" før du trykker lagre.

Oversikt over tilgjengelige partier

NB! Det er ditt ansvar å sørge for at gymnasten meldes på riktig parti ut fra alder etc. Systemet vil av og til gi mulighet til å melde seg på parti man ikke er gammel nok for. Gymnasten vil da bli meldt av partiet når dette oppdages.

For MIX-tropp gjelder følgende:
Mix-tropp blir ikke tilgjengelig for påmelding i Mysoft. De som velger dette partiet, vil bli slettet fra partiet. Til Mix-tropp vil det bli uttak fremover. De som skal være med i uttaket av deltakere på Mix-troppen er: en person fra kretsen, en person fra Verdal turnforening pluss begge trenerne av ungdomspartiet, slik at uttaket går riktig for seg.

Godkjenning
Når du trykker "Lagre" sendes innmeldingen til godkjenning hos medlemsansvarlig. Du beholder «din plass i køen» selv om det tar en stund før vi manuelt får godkjent nye medlemmer.

I løpet av et par dager vil du motta to e-post fra systemet:
- Brukernavn og passord til medlemsløsningen- TA GODT VARE PÅ DETTE
- Bekreftelse på påmelding eller venteliste på partiet.

Eksisterende medlemmer

Logg inn i medlemsdatabasen
Eksisterende medlemmer (gått på turn i 2014) må melde seg inn på nytt parti (må gjøres hver høst) via sine egne medlemssider. Du må ikke opprette eksisterende medlem på nytt bare fordi du har glemt brukernavn eller passord. Gå da heller inn til Glemt passord- seksjonen og finn ut hvordan du ordner dette, eller ta kontakt med Lill Rindsem på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller mobil: 402 23 383. Det vil hver høst bli sendt ut nytt passord til de som allerede er medlemmer. Om du har gått på turn i 2014 og ikke mottatt mail med nytt passord, ta kontakt med overnevnte. Mailen er sendt fra Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Logg deg inn på din egen medlemsside på http://medlem.gymogturn.no

Melde på eksisterende medlem på nytt parti
Etter å ha logget inn kommer du inn på din egen profil. Ved å klikke på "Min side" i toppmenyen eller min profil i menyen til venstre, får du opp gymnastens profil. Her kan du endre informasjon som e-postadresse, telefon nr, etc. Her ser du også hvilket parti gymnasten evt er deltaker på, og du kan velge "Nytt parti" for å melde gymnasten på nytt parti. Da får du kanskje opp flere valg, men partiene er delt opp i klassene de går i på skolen. Klikk på rett parti og trykk deretter på "Lagre".

Priser for sesongen 2016/17:  
Gymlek kr  600
1-4. klasse Gjennom idrettsskolen
5-6. klasse kr 1000,-
Ungdomsparti / Mix kr 1000,-

PS! Oppdaterte treningstider finner dere under toppmenyen "Turn > Treningstider"

Ved spørsmål ta kontakt med Lill Rindsem.

Go to top