IL Sverre turn ønsker velkommen til Barnekretsturnstevnet 2019 i Trønderhallen på Levanger!

Barnekretsturnstevnet er årets høydepunkt for barne- og ungdomsturnerne. Alle deltar i oppvisninger og får stevnemedalje for hvert stevne i tillegg til turnforbundets deltakermedalje i ulike valører for hvert 2. stevne. Turnere fra hele Nord-Trøndelag samles i Trønderhallen lørdag 27. april og søndag 28.april 2019.

T2016 BKT02

Påmelding og deltakeravgift
Bindende påmelding gjøres på nettsiden deltager.no innen tirsdag 19 februar. Søk på Stiklestad og Barnekretsturnstevne 2019 kommer opp, eller benytt denne linken: https://www.deltager.no/barnekretsturnstevne_2019_27042019

Priser:
Deltager: kr 900,-
Etteranmeldingsavgift: kr 200,-

Deltakeravgiften dekker stevnemedalje, arrangment, bevertning, overnatting og stevne-gave (merk ledsager mottar ikke stevnemedalje eller stevne-gave)

Program
Nærmere programinfo med detaljer og tider kommer i god tid før stevnet. Oppdateringer legges ut på https://ilsverre.no/program-bkts-2019/?avdeling=turn
I tillegg vil programmet bli sendt ut til klubbene i god tid før helga 28. – 29. april, oppdateringer vil bli lagt ut på vår facebookgruppe Stiklestad il Turn.

Innkvartering
Overnatting ved Levanger ungdomsskole i tilknytning til hallen. Ved stor påmelding vil også Frol oppvekstsenter eller Nord universitet tas i bruk. Alle lag må stille med egne romansvarlige i tillegg til IL Sverre sine vakter.

Bespisning
Det vil bli servert 5 måltider (frokost, lunsj og middag lørdag, frokost og lunsj søndag). Bespisningen vil hovedsakelig skje i kantina ved Levanger ungdomsskole. Ved påmelding registrer eventuell spesialkost. Det vil være kiosk i hallen som tar kontanter. Vi har også kortterminal og Vipps.

Ledsagere/foreldre
Vi håper i år som tidligere år at nok ledsagere melder seg på og barn og voksne får en fin og minnerik turnhelg.

  • 1. – 2.-trinn: 5 barn pr ledsager
  • 3. – 4.-trinn: 8 barn pr ledsager
  • 5. – 7.-trinn: 10 barn pr ledsager
  • Fra ungdomsskole og oppover: 15 barn pr ledsager

Stevnemedaljer

Alle deltakere får særskilt stevnemedalje for deltakelse i årets stevne. I tillegg utdeles Turnforbundets stevnemedaljer for deltakelse hhv. 2, 4, 6,
og 7 stevner, plakett for deltakelse i 8, 9 og 10 stevner og diplom for deltakelse i 11 og 12 stevner.

Sosialt opplegg
Turnstevnet er en kjempefin arena for å bli bedre kjent med andre turnere.

Velkommen til ei flott turnhelg!

Vi i Stiklestad IL TURN vil ha et foreldremøte i forkant av turnstevne, Onsdag 10 april kl 18:00 ved Stiklestad skole. Sett av datoen!

Vi i Stiklestad IL Turn håper så mange turnere som mulig fra 1 klasse og oppover har lyst å bli med på dette arrangementet. Påmeldingsfristen kommer ganske raskt og idrettsskolen har ikke turn-periode nå, håper vi allikevel at jenter og gutter i 1-4 klasse har lyst å bli med på Barnekretsturnstevne 2019. Det er planlagt 8 treninger med turn etter vinterferie uka til turnstevnet, så barna skal bli trygge på hva som venter dem.

Turn gjennom idrettsskolen starter opp igjen i uke 9. Her finner du vårplanen for idrettskolen.

Hilsen styret i Stiklestad IL Turn

Last ned invitasjonen som .pdf her

Go to top