Legger opp til faste fellesturer på sykkel, i første omgang rundt Leksdalsvannet. Vi møtes på Fossheim på mandager kl. 18.30 og sykler sørover til Hallem, hvor vi møter sykkelmosjonistene fra Stiklestad kl. 18.50 og fortsetter runden sammen.

Foto: Leksdal IL
Foto: Leksdal IL


Dette har vært et fellesopplegg i trening mot Olsoskrittet sammen med Stiklestad IL. Selv om vi dessverre har sett oss nødt til å avlyse Olsokrittet i år på grunn av nye strenge regler om trafikkvakter ved slike ritt, kjører vi trimmen som fellesarrangement og inviterer mosjonister fra Stiklestad også med.

MØT OPP. DET ER ARTIG Å SYKLE SAMMEN !

Fredag ble Olsokrittet arrangert for åttende år på rad på Stiklestad i Verdal. Deltakerne i turklassen fullførte 49 kilometer på asfalt, grus og skogssti, mens de som deltok i trimklassen syklet 37 kilometer på asfalt og grus med start og målgang ved Stiklestad skole.

Raskest i den lengste løypa, som gikk fra Stiklestad skole, rundt Leksdalsvannet via Haukåa, med terrengparti fra Leksdal skistadion til Sende og deretter et kort terrengparti før målgang ved Stiklestad Skole, var Marie Flatås fra CK Victoria og Rasmus Strand fra TVK.

Foto: Per Arne Røstad
Foto: Per Arne Røstad

Kilde: Innherred / Kristin Heggdal

Utleie

SK2014 blommen02
Leie klubbhuset i Blommen?
Bursdag, dåp, konfirmasjon ol.
Ikke forbeholdt medlemmene.
Les mer
Go to top