Bli med på årets sommereventyr?

Da bør du melde deg på Sommereventyret i Meråker som er Skandinavias største skicamp. Her kombineres instruksjon og aktiviteter med dyktige trenere. Petter Northug og flere av verdens beste langrennsløpere bruker å være med som gjesteinstruktører.

Hver sommer kommer det ungdommer fra hele landet og forskjellige nasjoner for å trene sammen med Petter Northug og andre toppløpere. I løpet av kort tid vil navnene på toppløperne som skal være med som gjesteinstruktører slippes. Du/dere får følge med på Facebook og på deres hjemmeside http://www.sommereventyret.no.

Det kan være på sin plass på nevne at Sommereventyret i Meråker er så mye mer enn svette og treningsøkter. Det handler like mye om vennskap, trivsel, god mat, et besøk i opplevelsesparken Rypetoppen og mange spennende aktiviteter i gode og trygge omgivelser.

Sommereventyret 2017

Utleie

SK2014 blommen02
Leie klubbhuset i Blommen?
Bursdag, dåp, konfirmasjon ol.
Ikke forbeholdt medlemmene.
Les mer

Status Nye Blommen

Stiklestad IL - Blommen skistadion
Våren 2013 ble det besluttet at Stiklestad Idrettslag skulle se på mulighetene for å fornye Blommen Skisenter. Asfalterte løyper for rulleskibruk og produksjonsanlegg for snø sto høgt på ønskelisten. Løyper og skytebanen skulle oppgraderes.
Les mer
Go to top