Firmaet SGP Armatec, som har avdelinger i Asker, Bergen og Moss, utlyste tidligere i år en konkurranse der premien var et komplett varmeanlegg. 

– Istedet for lik og del på Facebook utfordret vi deltakerne til å sende oss en designskisse og en begrunnelse for hvem som fortjente et varmeanlegg. Av de bidragene vi fikk inn var vi ikke i tvil om at forslaget om Stiklestad ILs skianlegg i Blommen var det beste, sier salgsingeniør Reidar Evensen.

Foto: Innherred.no
Premieutdeling, med fra venstre Tor Ove Hallem, Reidar Evensen i SGP Armatec og forslagsinnsender Rolf Hermann. Foto: Innherred.no

Installerer selv
Onsdag møtte han mannen bak vinnerforslaget, Rolf Hermann fra Sveberg Rør, og en av pådriverne under den storstilte utbyggingen av skianlegget, Tor Ove Hallem, i nettopp Blommen skisenter for å overrekke symbolet på premien.

Skissen er en arbeidstegning for rørleggerens arbeid, og det var et krav for å delta i konkurransen at deltakerene enten er rørlegger selv, eller har kontakt med en godkjent sertifisert rørlegger. Vinneren må selv besørge installasjonen av produktene, men det er naturligvis intet problem i Blommen.

Sparer på oppvarming
Premien var sagt å være på 200.000 kroner, men etter det gode forslaget til Rolf Hermann valgte SGP Armatec å strekke seg enda noen titusener.

Dermed blir det helt moderne varmeanlegg i maskingarasjen som er under oppføring i skianlegget, og varmepumper med vifterader i klubbhuset like ved, i tråd med skissene til Hermann.

– I tillegg til verdien av utstyret vil premien også bety at utgiftene til oppvarming i byggene reduseres med 60-70 prosent, sier Evensen.

En del av noe virkelig stort
Premien er en lykke for idrettslaget.

– Dette blir topp, sier Tor Ove Hallem, som gleder seg stort over hele fremgangen i Blommen. Allerede i vinter vil snøproduksjonsanlegget være i drift, mens asfaltering til rulleskiløyper vil skje neste sommer.

– Når vi er ferdige tror jeg dette blir det beste og mest publikumsvennlige skiskytteranlegget i hele landet, sier Hallem.

Kilde: Innherred.no (bak betalingsmur)

Stiklestad IL takker Rolf Herman for at han tegnet ut et anlegg for Blommen og SGP Armatec for at vi ble trukket ut som vinnere!

Go to top