Treningstider Idrettskolen

Stiklestad IL har siden høsten 2006 hatt tilbud om idrettsskole for barn i 1. og 2. klasse. Dette ble etter hvert utvidet til å gjelde også 3. og 4. klassinger. Idrettsskolen er en samordning av aktivitetstilbud, slik at barna i løpet av året får være med på forskjellige aktiviteter.Hovedaktiviteter i regi av idrettsskolen er turn, fotball og ski. Det kan også bli tilbud om andre idretter.

Fotball starter opp etter sommerferien, mens turn starter sin aktivitet etter høstferien og frem til desember. I januar blir det tilbud om skileik i Blommen. Hvis det ikke er snø blir det barmarksaktivitet frem til påske. Etter påske tar turn over igjen frem til turnstevnet i april/mai. Det sendes ut en oversikt over treningstider ved skolestart (høstplan) og i desember (vårplan). Dette legges også ut på idrettslagets hjemmeside.

Turnstevnet 2018 rez
Turnstevne 2018

Idrettsskolen koster kr 700 pr skoleår - faktura blir sendt ut. Dette inkluderer parkering i Blommen for Idrettskolens aktiviteter der.
Barna må også være medlem i Stiklestad IL, dette koster kr 100 pr person. Oppfordrer også foreldre og foresatte til å melde seg inn i idrettslaget.

Alle barn som deltar på idrettsskolen må registrere seg, dette gjøres til trenerne. Turn har egen registrering i Mysoft. Dette vil dere får nærmere info om på de første treningene med turn.

Idrettsskole for barn er med på å gi barna et godt fundament for et aktivt liv, hvor de får prøve seg på mange forskjellige aktiviteter både ute og inne, året rundt. Varierte og allsidige aktiviteter gir barna et godt utgangspunkt for å kunne delta i flere idretter senere, og stimulerer de fysisk, motorisk, sosialt og mentalt.

 

Ski bilde rez
 

IDRETTENS BARNERETTIGHETER

1. TRYGGHET
Barn har rett til å delta i et trygt treningsmiljø, fritt for press og utnyttelse. Barn under 6 år skal ha med seg en voksen på aktivitetene. Skader skal forebygges.
2. VENNSKAP OG TRIVSEL
Barn har rett til å delta i trenings- og konkurranseaktiviteter der det er lagt til rette for at de skal utvikle vennskap og solidaritet.
3. MESTRING
Barn har rett til å oppleve mestring og lære mange ulike ferdigheter.
De skal også ha muligheter for variasjon, øving og samspill med andre.
4. PÅVIRKNING
Barn har rett til å si sin mening og bli hørt. De skal ha mulighet til å være med på planlegging og gjennomføring av egen idrettsaktivitet sammen med trenere og foresatte.
5. FRIHET TIL Å VELGE
Barn har rett til å velge hvilken idrett, eller hvor mange idretter de vil delta i. De bestemmer selv hvor mye de vil trene.
6. KONKURRANSER FOR ALLE
Barn har rett til å velge om de vil delta i konkurranser eller ikke. Barn som melder overgang fra en klubb, innen samme idrett, skal ha full rett til å delta i konkurranser for en ny klubb straks overgangen er registrert.
7. PÅ BARNAS PREMISSER
Barn har rett til å delta i trenings- og konkurranseaktiviteter som er tilpasset deres alder, fysiske utvikling og modningsnivå.

https://www.idrettsforbundet.no/tema/barneidrett/

Hvis dere har spørsmål så ta kontakt med barneidrettsansvarlig Anne Haugskott – Bjugan Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

 

Vår hovedsponsor
AasenSparebank
Go to top