Vi inviterer skolestartere til 4. klasse til skiskole i Blommen. Skiskolen er mandager kl 18:00 – 19:00, og første kveld er mandag 9. januar. Målet med skiskolen i Blommen er at barna får en positiv opplevelse knyttet til aktivitet på ski sammen med barn i samme alder, og tilbudet er en del av idrettskolen. Barna blir delt opp i tre grupper; Skolestartere/1. klasse, 2. klasse og 3./4. klasse.

Påmelding innen onsdag 4. januar her

2018 oversikt

Som foresatt er du velkommen til å være sammen med gruppa til barnet under skiskolen.
For 1. klasse er det en del barn som foretrekker at en foresatt er med i skiløypa. Dere som foresatt vurderer best hva som er mest hensiktsmessig for deres barn, men for skolestartene ønsker vi at en foresatt er med barnet i løypa. Skileiken foregår på tre stasjoner i området rundt klubbhuset. Vi skiller ikke mellom klassisk og skøyting på skiskolen, og det er ingen spesielle krav til utstyr. For de som har lyst til å gå skirenn blir dette arrangert på andre kvelder. 

Det er til sammen 10 kvelder med skiskole. Barna i 3. og 4. klasse får mulighet til å skyte på skiskytterblinker de to siste kveldene, 13. mars og 20. mars. Disse kveldene må det være med en voksen sammen med barnet. Barna i 4. klasse som har gjennomført skiskytterskolen i høst velger selv om de på mandager deltar på skiskole eller skiskyttertrening. 

Praktisk info 

Oppstart ved klubbhuset klokken 18:00, videre roteres det mellom hver stasjon ca 18:20 og ca 18:40. Det betales ikke parkeringsavgift for kveldene med skiskole. Parkering er anvist ved første store parkeringsplass på venstre siden når en kommer til skistadion. Det kan være greit å ta på skiene nede på stadion og gå i skiløypa opp til klubbhuset for oppmøte. 

Informasjon til foresatte gjennom vinteren 

Eventuelle oppdateringer i programmet gjennom vinteren vil bli lagt ut på Facebooksiden Stiklestad IL Ski.
Mandag 20. februar er det vinterferie, og da er det ikke skiskole. 

Ved spørsmål send email til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


V E L K O M M E N ! !

 AasenSparebank

Utleie

SK2014 blommen02
Leie klubbhuset i Blommen?
Bursdag, dåp, konfirmasjon ol.
Ikke forbeholdt medlemmene.
Les mer
 
Go to top