Da er det tid for myggturneringer på Lyng igjen. Dette er et stort arrangement og vi trenger derfor dere foresatte til å bidra med dugnad i kiosken og parkering.

Vi ser frem til 3 ettermiddager med glade og entusiastiske barn og voksne. Årets turneringer vil foregå på følgende dager:

Torsdag 17.aug, torsdag 31.aug og torsdag 14.sept.

Dersom oppsettet ikke passer, må dere selv bytte dere mellom eller send noen istedenfor. Kiosk-komiteen skal ha beskjed om alle bytter.

F2013 Mygg02

  Hovedsponsor Mygg:
Rorleggern

Her kommer info angående årets første myggturnering i 2017.

Kamplengde og –gjennomføring utføres i år på følgende måte: 2010 og 2011-kull spiller 1x15 min. 2009-kull spiller 2x10 med sidebytte, Uten pause!

Sjekk tidspunkt og banenummer slik at dere finner riktig bane.

I kiosken vil det bli solgt varm mat i form av grillede hamburgere, pølser og chips. I tillegg vil det også finnes andre fristelser for store og små.

Parkering koster 20 kroner.

F2013 Mygg03

Last ned program og kampoppsett

Dømming, oppfølging av lag og supportere
Påminnelse for noen viktige punkter:

-Pressfri sone: Det dømmes på pressfri sone. Trenere må hjelpe lagene å huske dette underveis i kampen for å slippe for mye avbrudd i kampene, da dommerne vil dømme på dette.

-Utspill fra mål: Det er ikke lov med utspill fra keeper over midtbanen. Snakker man om dette på forhånd vil man slippe disse avbruddene i kampen.

-Respekt for dommerne: Det er dessverre oppfattet åpenlys misnøyeog kritikk av våre unge dommere i noen kamper.Dette både fra foreldre på sidelinjen og til og med trenere. Vi vil derfor minne om NFF sine Fair Play-retningslinjer.Dommerne er unge og ferske, og fortjener respekt og støtte fra både store og små under kampene de dømmer. Dommerne må i stor grad være mentorer for spillerne, så det er viktig at de også får støtte fra trenere og supportere.

VELKOMMEN!

Hilsen Jan Erik Grønn (91883989)
myggansvarlig Stiklestad IL

Go to top